החאן, צילום: יח"צ

החאן, צילום: יח"צ

מה קורה בחאן אל על?

אי שם בצפון הקסום מתחבא לו אחת המקומות היפים במדינה. מה הולך שם? כנסו כנסו!

יואב ויטריאול | פורסם: 04.07.2010 13:02

מיגל נותן טיפ - מונדיאל - מיגל להב - הימורים

על צוקו הקסום של נחל אל-על בדרום הגולן ממוקם חאן אל-על, אחד המקומות היפים במדינה, ומותאם במיוחד למשפחות שאוהבות את השטח, את האטרקציות ואת הקמפינג בצפון. תוכלו למצוא כאן מגוון אפשרויות של לינת אוהלים: מאוהלי רועים ענקיים דרך קמפינג, אוהלי בונגלוס ועד דירות עץ מקסימות והכל בחניון מאובזר, מואר, עם האוהלים מחוממים בחורף. כל מי שרוצה ליהנות ממדשאות ופינות מנגל יוכל למצוא את הכל ממש כאן.

לינת אוהלים:
לינה באוהלי רועים (מאהל בדואי): אוהלי הרועים הגולניים בנויים במתכונת האוהל הבדואי המסורתי ומכוסים במחצלות אשר עליהן נפרשים המזרונים. האוהלים מחוממים ומחופים ביריעות עיזים ומוגנים מגשם ומרוח.
לינה בבונגלו: אוהלים בדואיים, המחופים ביריעות עיזים, ומוגנים מגשם ומרוח משפחתיים, בכל אוהל 5-6 מיטות, על גבי רצפה ומחצלות, עם אפשרות להזמנת תוספת של מצעים ומגבות!
קמפינג: לרשות האורחים מדשאות עם פינות צל, שולחנות, כיסאות, מקומות למדורה ולמנגל, שירותים ומקלחות מסודרים ונקיים, נקודות חשמל ומים, מקרר וכיריים לשירות האורחים ובקיצור- כל מה שצריך לחוויית שטח מושלמת!
דירות עץ: דירות ממוזגות, חדשות ונעימות, בכל דירה בין 3 ל-6 מיטות, עם הציוד הנדרש. ארוחות החאן: בחאן אל על תוכלו ליהנות מארוחת בוקר וערב עשירות ומפנקות בנוסף לאירוח באוהלים ובחדרים. ניתן לבחור את הארוחות מתוך מספר תפריטים קיימים ואפילו לבנות ארוחה במיוחד עבורכם. הארוחות מוגשות גם בסופי שבוע.

טיולי אופניים: אופניי הרים בגולן! בנופיה הקסומים של רמת הגולן נחבאים עשרות מסלולי טיול לאופניים. עם אופני ההרים שלנו  תוכלו לטייל במגוון מסלולים, משפחתיים ואתגרים, ולהכיר את הגולן בדרך קצת שונה. נשמח להציע לכם מגוון אפשרויות לטיולי אופניים במקומות שניתן להגיע אליהם כמעט ורק בדרך זו. אופניי ההרים מגיעים במגוון צורות וגדלים ומתאימים לילדים החל מגיל 10.

בחאן אל על תוכלו לערוך מספר אירועים מהשקות מיוחדות, ימי גיבוש וקוקטייל פרטי ועד חתונות ואירועים גדולים יותר.

לפרטים:
1700-70-71-80
או במייל: 
metzokelal@gmail.com

הוספת תגובה
  מגיב אנונימי
שם או כינוי:
חסימת סיסמה:
  זכור אותי תמיד במחשב זה

כותרת ראשית:
אבקש לקבל בדואר אלקטרוני כל תגובה לטוקבק שלי
אבקש לקבל בדואר אלקטרוני כל תגובה למאמר הזה
TwitterFacebook
צרכנות NOW
הפח עובר מהפך
הפח עובר מהפך

כמו איש הפח חלוד הצירים הצועדת בחבורתה של דורותי לארץ עוץ, גם הפחים של היום עבר...

מומחים ממליצים
תנו לנשום בשקט...
תנו לנשום בשקט...

'אסתמה של העור', או בשמה המקצועי 'אטופיק דרמטיטיס' – הינה תופעה הגורמת ליובש, ג...

מזנון מהיר
פילה בלק על קרפצ'יו מלפפונים
פילה בלק על קרפצ'יו מלפפונים

הרעב הקטלני שתקף אותנו הביא את הילי מילר לריצה קלילה היישר לזרועותיו של השף זיו...

לאן יוצאים לבלות?
"חברים לנשק"
"חברים לנשק"

תערוכה ראשונה מסוגה המציגה 100 שנות קריקטורות מאזרבייג'אן

ישראל NOW